Microsofts Office Web Apps skifter navn til Office Online

En kontorpakke er ikke længere bare noget, der er installeret lokalt, hvorefter man sender sit dokument eller regneark videre med e-mail.

Efter Google gjorde web-baserede værktøjer klar til seriøst brug, med mulighed for at flere arbejder i samme dokument samtidigt, har Microsoft også selv satset kraftigt på den mulighed, under navnet Office Web Apps.

Nu skifter produktet navn, så det fremover vil være kendt som Office Online. Det skriver Microsoft i et blogindlæg.

Tidligere var disse værktøjer en del af Microsofts lagertjeneste Onedrive – tidligere kendt som Skydrive – men nu får Office Online sin egen portal, nemlig Office.com.

Det kræver blot en Microsoft-konto at bruge Word, Excel, Powerpoint eller andre af de klassiske programmer på nettet, og det kan ske fra både tablets, telefoner og traditionelle computere. Der er ingen krav om at bruge Internet Explorer, understreger Microsoft.

Har man betalt for Office, i form af Office 2010 eller 2013 til lokal installation, er der indbygget forbindelse til netudgaverne af softwaren, ligesom den er integreret med Office 365 Home Premium, som er en slags abonnementsudgave af Office.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>