Minecraft går til filmen: Holdet bag Lego-filmen fortsætter med digitale klodser

Det kan på ingen måde prale af at have den mest realistiske grafik, men alligevel er computerspillet Minecraft blevet voldsomt populær hos især børn men også voksne. Og nu er spillet på vej til at få sin egen film, skriver Hollywood Reporter.

Det bliver Warner Bros., der skal stå for filmen, og de har allerede hyret én af producerne bag den storhittende Lego-film ind til projektet.

Minecraft-spillet giver på lidt samme måde som Legos byggeklodser mulighed for at give fantasien frit løb og bygge hvad som helst ud af de byggesten, man kan indsamle i spillet.

Hollywood har sjældent haft succes med at omsætte computerspil til det store lærred. Selv store successer som Tomb Raider, Resident Evil og Hitman har ikke formået hverken at tilfredsstille filmelskere eller spillenes fans, som mindeværdige film.

Filmudgaverne er dog blevet bedre siden Mario Bros. fra 1993, og selvom filmene ikke har været oplagte Oscar-kandidater, så har de formået at give overskud.

Minecraft bliver en særlig udfordring, for ligesom med Lego er her ikke en oplagt fortælling i selve spillet, og derfor vil Warner Bros. have frie hænder til selv at finde på en historie, hvor filmmediet kan udnytte Minecraft-universet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>