Rejsekort-nedbrud: Alle med manglende tjek-ud får penge refunderet

Et ukendt antal rejsende kunne under rejsekort-nedbruddet i fredags godt tjekke ind, men ikke tjekke ud, hvilket bevirkede, at de har betalt et de facto gebyr på 50 kroner som følge af manglende tjek-ud.

Nu forlyder det via en melding på Rejsekort A/S’ hjemmeside, at kunder med manglende tjek-ud fredag den 14. februar over de kommende uger vil få refunderet deres forudbetaling.

»Alle kunder, som har haft et manglende tjek-ud fredag den 14 februar, vil blive kontaktet og få refunderet forudbetalingen på 50 kroner fratrukket den billigste rejse i dette takstområde. Refusionen vil foregå via Nemkonto. Udbetalingen vil foregå hurtigst muligt i løbet af de kommende uger,« står der under driftsinformation på hjemmesiden, som fortsætter:

»Alle kunder, som har købt en anden billettype i forbindelse med manglende mulighed for tjek-ind, vil få refunderet forskellen mellem billettens pris og rejsekortprisen. Disse kunder skal henvende sig via kontaktformularen på www.rejsekort.dk/kundeservice/kontaktformular.aspx. Vælg tjek-ind/tjek-ud, herefter forhindret tjek-ind/tjek-ud, osv. Bemærk, at rejsekortnummer skal oplyses.«

Læs også: Rejsekort-passagerer har betalt strafgebyr trods løfter om gratis rejse

Version2 har forsøgt at opklare, hvordan det så forholder sig med de kunder, der måtte have haft tjek-ud-mangler lørdag den 15. februar, hvor der efter sigende stadig var problemer med enkelte standere.

Direktør for Rejsekort A/S Bjørn Wahlsten henviser i forhold til eventuelle uklarheder i forbindelse med meddelelsen til trafikselskaberne. Version2 har i den forbindelse rettet henvendelse til Movia, som ikke er vendt tilbage inden deadline.

Desuden har Version2 spurgt Bjørn Wahlsten om, hvor mange ‘manglende tjek-ud’ der er tale om, hvor stor den samlede udbetaling bliver i den forbindelse, og hvor meget nedbruddet samlet set har kostet. Han meddeler via mail, at Rejsekort A/S på nuværende tidspunkt ikke kan give et fyldestgørende svar på spørgsmålene.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>