45.000 vil teste næste generation af virtual reality-brillen Oculus Rift

Virtual reality har længe været én af de teknologier, som spilfirmaer gang på gang har lovet os ville komme, men som altid har skuffet. Sådan har det imidlertid ikke været med firmaet Oculus, som med sin virtual reality-brille har imponeret publikum i en sådan grad, at firmaet for nylig blev købt af Facebook.

Læs også: Facebook satser milliarder på virtual reality-brille

Nu er den nyeste udgave af selskabets brille endelig klar til de første udviklere, som har forudbestilt den for at kunne teste den. Og det er der ifølge Oculus temmelig mange, der gerne vil. Selvom der er tale om en pakke målrettet udviklere, så har Oculus modtaget 45.000 forudbestillinger på Oculus Rift DK2.

Læs også: 20 år forsinket: Virtual reality der faktisk virker

Den nye udgave er mere kompakt end den første og er også forbedret på hardwaresiden med en opgradering til fuld 1080p HD-video. Brillen har også fået et kamera, som kan bruges til at orientere brillen i forhold til omgivelserne, hvor den første udgave blot fulgte brugerens bevægelser.

Selve softwaredelen af udviklerpakken er også blevet opdateret, og der er integration mellem de nye funktioner i brillen med populære 3D-værktøjer som Unity og Unreal.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>