Dansk firma skal forsyne Tour De France-favorit med sprød lyd




I Contadores øre bliver opdateringerne formidlet gennem dansk teknologi og design. Foto: Bang & Olufsen.


Lørdag den 5. juli sætter verden sig for første gang til rette foran fjernsynet, eller langs de franske veje, for at følge en af verdens største sportsbegivenheder, hvor de største stjerner i cykelsporten tilbagelægger 3.656 kilometer gennem det engelske og franske landskab.

For rytterne på det russisk ejede og dansk sponserede Tinkoff-Saxo-hold bliver de mange kilometer kørt med danske B&O PLAY helt tæt på huden.

Et nyt sponsorat betyder nemlig, at den danske lydproducent fra Struer leverer et specialtilpasset 3i-earset til pedalatleterne.

Læs også: Verdens vildeste cykellås bygger digitalt skjold

Favoritlyd
Et stykke hardware, som skal være bindeled mellem sportsdirektørernes biler og rytterne.

“Radiokommunikation mellem sportsdirektører og ryttere er helt essentielt i cykelløb. Vi har længe ønsket at opgradere lydkvaliteten og forbindelsen til rytterne, og det har vi gjort i form af partnerskabet med B&O PLAY,” siger den tidligere ejer og nuværende hold-manager på Tinkoff-Saxo, Bjarne Riis.

Tinkoff-Saxo-rytteren Alberto Contador er sammen med Team Sky-rivalen og sidste års vinder af Tour de France, Chris Froome, blandt de største favoritter til sejren.

Læs også:
Verdens vildeste cykellås bygger digitalt skjold

Le Mans-legenden Tom Kristensen: Uden data styrer jeg i blinde

Test: BMW X5M – en uge i luksusraketten til 2,1 millioner

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>