Google har blokeret email på bud fra Goldman Sachs

Finanshuset Goldman Sachs melder at Google har blokeret adgangen til en mail som Goldmans Sachs ved en fejl var kommet til at sende til en forkert emailadresse. Mailen indeholder ifølge Goldman Sachs en række fortoligt indhold på en kunde som, hvis det kom frem vil være et “unødvendig brud på fortroligheden” mellem Goldman og kunden, som finanshuset formullerer det.

Sagen er nu kommet for retten i Manhatten idet Goldman Sachs klager over at Google ikke vil slette mailen, hvilket Goldman Sachs ellers har bedt om og dermed er sagen kommet i offentlighedens søgelys.

»Google gik med til at blokere for adgang til mailen, der ifølge Google endnu ikke var blevet åbnet«, oplyser en talskvinde fra Goldman Sachs Andrea Raphael. Google har ikke kommenteret sagen.

Fejlen skete ifølge Goldman Sachs fordi en “udefrakommende konsulent”, da vedkommende skulle sende en email, der indholdt en rapport med fortrolig kundeinformation, kom til at taste “gmail.com” i stedet for “gs.com”.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>