Londons borgmester vil investere 1.300 milliarder pund på infrastruktur

Med en 2050-plan for Londons infrastruktur vil byen borgmester spendere ikke mindre end 1.300 milliarder pund. Byen forventer nemlig 11 millioner indbyggere frem mod 2050, og det kræver ifølge borgmester Boris Johnson store investeringer, skriver The Guardian.

Alene en opgradering af transportinfrastrukturen vil koste 200 milliarder pund i følge planen. Det svarer til 1.883 milliarder kroner. Blandt andet skal der investeres i en ny Metro-lignende ring, som byens myndigheder i øjeblikket udarbejder planen til.

»Uden en langsigtet investeringsplan og politisk vilje til at implementere den vil denne by falde hen. Londons beboere skal være sikre på, de får den adgang til vand, skoler, transport, digital opkobling og bedre livskvalitet, som de forventer,« sagde Boris Johnson i sin tale, da han for nyligt lancerede den nye plan.

Bedre transportmuligheder skal blandt andet sikre vækst i bydele, der i øjeblikket ikke vokser så meget, fordi transportmulighederne er dårlige. Her er Barking et eksempel på en bydel, hvor der byggeriet er stagneret på grund af ringe transport.

Men udover bedre transport, kan beboerne i London også se frem til måske verdens første større 5G-netværk. Det er i hvert fald planen ifølge Boris Johnson. Han vil nemlig i samarbejde med University of Surrey være klar med 5G i London i 2020.

Det hurtige mobilnetværk skal styrke Londons ry som Europas hightech-hovedstad, lyder det fra Boris Johnson, som lover, at byens mobiler vil være i stand til at downloade film på under et sekund i 2020.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>