Microsoft-chef udsender nyt manifest til medarbejderne. Her er det ny Microsoft

Microsoft’s topchef Satya Nadella har udsendt et manifest til alle sine medarbejdere – et manifest på 3.187 ord om hans vision for fremtidens Microsoft, rapporterer flere amerikanske medier, der bringer manifestet, heriblandt Business Insider.

Manifestet er derfor af gode grunde ikke sådan lige til at beskrive med få ord og i korte vendinger, men Nadella nævner blandt andet, hvordan interne organisationer vil ændre sig, at fusioner og nyerhvervelser af virksomheder bestemt ikke er udelukkede, nye partnerskaber vil forme sig, der vil blive gjort op med gamle traditioner og flere andre ledelsesbudskaber, som i hvert fald kommunikerer, at tingene kommer til at blive gjort anderledes fra, hvad de plejer at gøre i Microsoft.

Nadella koger strategien ned til, at ‘Vi hjælper folk med at få klaret ting,’ lyder det.

Det betyder mere konkret, at Microsoft satser på ‘mobile-first’ og ‘cloud-first’.

Ifølge Nadella’s manifest, der er struktureret efter tre punkter, der tæller selskabets verdenssyn, dets kerne og dets kultur, vil Microsoft ‘genopfinde produktivitet og selvstændiggøre enhver person og enhver organisation på planeten til at opnå mere,’ som det så bombastisk lyder fra topchefen.

Som nogle andre af højdepunkterne i manifestet har businessinsider.com markeret, at Nadella adskiller sig fra sin forgænger Steve Ballmer, når det kommer til dennes ‘devices and services’-strategi.

‘Mens devices og services-beskrivelsen var hjælpsom i starten af vores transformation, er vi nu nødt til at finpudse i vores unikke strategi,’ skriver Nadella i sit manifest.

Desuden erkender han i sit skriv, at Apple’s iPhone og andre produkter har vundet hverdagsmenneskets kærlighed, som konstant bruger sine Apple-produkter – også når han har fri. Nadella håber og vil opfinde noget lige så vigtigt, skriver han.

Endvidere forsvarer han Microsoft-konsollen Xbox og skriver, at Microsoft for fremtiden også skal være meget mere fokuserede på at servicere kunderne i sådan en grad, at han vil ‘besætte dem.’ som han skriver.

Hele manifestet kan læses i det dybe link til Businessinsider.com.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>