NemID-fejl på Jobnet.dk tvinger nye ledige til at møde op personligt

Det er højsæson for at afslutte en uddannelse og melde sig hos Jobnet som arbejdsløs. Men tekniske problemer plager lige nu den officielle ledighedsportal, og der er lige nu problemer, så man ikke kan logge ind med NemID og oprette sig som bruger.. Det skriver Jobnet.dk i en stor, rød fejlmeddelelse på forsiden.

Skal man melde sig ledig, kan man altså ikke gøre det digitalt via et login med NemID, men skal i stedet møde op personligt i et af de jobcentre, der ligger placeret rundt omkring i landet.

Version2 har kontaktet Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, som driver Jobnet.dk, for at høre mere om fejlen og afventer svar.

Men også dem, der allerede er oprettede med et CV – som er et lovkrav, hvis man vil have dagpenge eller kontanthjælp – er ramt af en lidt spøjs fejl. Alle CV’er er nemlig natten til lørdag blevet udsat for et kønsskifte, så mænd fremstår som kvinder og omvendt. Det skriver Jobnet.dk ud til brugerne i en anden fejlmeddelelse:

»Efter en opdatering på Jobnet natten mellem fredag den 27. og lørdag den 28. juni 2014, optræder der nu en fejl på alle CV’er, hvor visningen af ”køn” er omvendt – kvinder vises som mænd og mænd som kvinder. Udredning af fejlen er påbegyndt, og vi forventer, at den bliver rettet i uge 27,« skriver Jobnet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>