Nu får Windows Phone mapper ligesom iOS og Android

Der er nye funktioner på vej til Windows Phone-folket, med den kommende Windows Phone 8.1 Update 1, som Microsoft nu er ved at være helt færdig med internt, men som ikke er sendt ud af huset endnu. Det skriver The Verge.

Blandt nyhederne er muligheden for at lade en af ’fliserne’ på startskærmen rumme flere ikoner, så det fungerer som en mappe. Den mulighed har været kendt fra iOS og Android i årevis, mens Microsoft altså på grund af Live Tile-konceptet altså indtil nu har fravalgt muligheden.

Ligesom på de konkurrerende smartphone-platforme trækker man en flise hen på en anden for at danne en mappe på startskærmen. Om det stadig er muligt at overføre noget af Live Tile-princippet med løbende opdateringer, når der gemmer sig flere apps under én firkant, er dog uvist.

Med opdateringen understøtter Windows Phone også enheder på 7 tommer, og skærmopløsning på 1280 x 800 pixels, samt muligheden for at aktivere stemmegenkendelse, når man kører bil.

Tidsplanen for Update 1 er ikke lagt frem, men ifølge The Verge vil udviklerne modtage opdateringen i løbet af august – og sandsynligvis i næste uge.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>