Tatovering til at låse mobilen op får høvl af anmelder

En lille tatovering på armen, som mobilen skal holdes hen over for at låse skærmen op på et øjeblik, lyder umiddelbart som en god idé. I hvert fald en praktisk idé, hvis man ikke gider taste flere cifre ind, hver gang man skal tjekke Twitter.

Det mener Motorola og VivaLnk, som sammen lancerer midlertidige NFC-tatoveringer, der kan lige netop det. Låse din Android-telefon op.

For 9,99 dollar vil man i en nær fremtid kunne købe ti tatoveringer med en lille NFC-chip i. Tatoveringerne minder lidt om de midlertidige tatoveringer, børn finder i tyggegummipakker, og kan placeres på din hud, hvor de kan holde i fem dage, lyder det fra producenterne.

Idéen holder dog ikke helt i praksis. En anmelder fra The Verge har testet de nye Android-tattoos, og det viser sig, at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

For de holder ikke i fem dage, skriver anmelderen, som måtte bruge tre på bare en uge. En kombination af sved forårsaget af sommervejret og det faktum, at anmelderen går i bad dagligt, gjorde nemlig, at tatoveringerne hurtigt blev slidt af.

I praksis viser oplåsningsmetoden sig heller ikke at være hurtigere. Skærmen skal nemlig tændes, før det virker, og derefter skal man føre mobilen hen til tatoveringen på den anden arm. Den proces tager længere tid end at taste fire cifre ind, lyder vurderingen fra anmelderen.

Dertil kommer, at mobilen skal indstilles til en ny NFC-chip, hver gang tatoveringen skal udskiftes. Og det kan jo blive ganske ofte, hvis man er blandt de typer, der går i bad på daglig basis.


Foto: VivaLnk
Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>