De 50 bedste gadgets og tech-produkter i år

QNAP TS-469 Pro

De fleste NAS-drev er relativt basale lager-enheder, der ofte gemmes væk i et skab. Når de først er sat op, forbundet til netværket og tilknyttet som netværksdrev, kan den fysiske boks fint gemmes af vejen.

Det er dog anderledes med QNAP’s TS-469 Pro, som desuden er et af de hurtigste NAS-drev, vi har testet. Hvor de fleste NAS-drev har en ret primitiv grafisk brugergrænseflade, benytter QNAP en implementering af XBMC (open source og tværplatform software til medieafspilning).

Selvom TS-469 Pro tilsluttes netværket ligesom alle andre NAS-drev, har den også en HDMI-port og en infrarød-modtager, hvilket gør det muligt at slutte den direkte til dit HD-tv og styre den direkte ved hjælp af en fjernbetjening, der fås som ekstraudstyr fra QNAP, eller ved hjælp af QNAP’s gratis Qremote-apps til Android og iOS.

Se vores test her: Test: Hurtig netværksharddisk til superbrugeren

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>