Din smartphone er nøglen til et it-marked i vild vækst














Siden Apple i sommeren 2007 lancerede den første iPhone og dermed introducerede den moderne smartphone, er det gået stærkt på mobil-applikationsmarkedet.

Fra at sælge casual games, ringetoner og baggrundsbilleder til din featurephone var vejen nu banet for mere avancerede programmer.

Computerworld har spurgt it-analysehuset IDC om, hvor stort app-markedet egentlig er i dag? 

Her lyder svaret, at der i 2013 blev hentet godt 87 milliarder apps ned på smartphones, tablets og andre mobile enheder.

Det må siges at være en pæn fremgang fra de omkring 10 milliarder apps, som du, jeg og resten af verden downloadede i 2010.

Udviklingen i antallet af downloadede apps på verdensplan fra 2010 og frem til i dag. Kør pilen over graferne for at se antal.

I denne sammenhæng er det dog værd at bemærke, at der mellem 2010 og frem til i dag er opstået et tablet-marked, som også tager godt fra på app-markedet.

Lukrativt marked
Hvis vi taler i kroner og ører, så er der også sket en kæmpe udvikling i de seneste års tid.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>