Frustrerede Skydrive-brugere klager over Windows 8.1

En mindre brugerstorm er under opsejling på Skydrive-delen af Microsofts community-site. Det skriver PC World.

De mange klager fra brugerne går på, at der opstår store problemer med at bruge Microsofts svar på Dropbox, når man har opdateret til Windows 8.1.

Problemerne er ifølge klagerne blandt andet langsom performance, problemer med synkronisering og mapper og dokumenter, der forsvinder.

Microsoft annoncerede ellers forud for lanceringen af Windows 8.1, der kom på gaden i oktober måned, at man med den nye opdatering af styresystemet havde prioriteret Skydrive-integrering for at forbedre brugeroplevelsen. Men for mange brugere lader det til ikke at være tilfældet.

Microsoft afviser, at der er et problemer, og en talsperson oplyser, at langt de fleste, der bruger Skydrive på Windows 8.1, har en god oplevelse.

Der er i skrivende stund 120 unikke diskussionstråde på Microsofts community-site, der alle omhandler problemer med Skydrive og Windows 8.1.

Læs også: Anmeldelse: Windows 8.1 får svært ved at overvinde skeptikerne

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>