Her er årets bedste mobiltelefoner














Konkurrencen på mobilmarkedet er i øjeblikket benhård, og det skal vi være rigtig glade for. Det seneste år er der nemlig dukket massevis af virkelig spændende telefoner op, der i øjeblikket slås om pladsen i din bukselomme.

Apple har lanceret hele to nye iPhone-modeller, Nokia har præsenteret et arsenal af Windows Phone-mobiler, og på Android-fronten er udbuddet af nye telefoner massivt fra producenter som HTC, Samsung og LG.

Især Google-telefonerne er vokset betragteligt i størrelse gennem 2013, hvor de fleste topmodeller ligger omkring fem tommer.

Skærmopløsningen er også gået i vejret og er nu fuld HD.

Men det er lige så meget de små tekniske finesser, som imponerer blandt de mange nye telefoner.  

HTC One og Samsung Galaxy S4 har indbygget infrarød fjernbetjening, Sony Xperia Z1 er vandtæt, Nokia Lumia 1020 tager fotos i en opløsning, der overgår spejlreflekskameraer, og Apple iPhone 5s er udstyret med en 64-bit processor og fingeraftrykslæser.

Der er ganske enkelt massevis af innovation at spore gennem 2013, og lad os fejre det med at hylde nogle af årets bedste og mest banebrydende mobiler.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>