Klar til julefrokosten: Sørg for at fylde de her apps på mobilen














Mobilen er i dag en digital schweizerkniv, der kan bruges i stort set alle sammenhænge – selv i forbindelse med en julefrokost.

Vi har samlet en håndfuld apps og gode råd, så du kan komme sikkert gennem decembers fester med kolleger, familie og venner.

Spor din telefon
Inden du tager af sted til julefrokosten, er det en god idé at installere og aktivere software til sporing af din telefon, hvis den skulle blive væk.

Især hvis du er typen, der drikker snaps som saftevand og fyrer rundt på dansegulvet i John Travolta-stil.

Mulighederne for at finde en mobil, der er hoppet ud af lommen eller glemt et sted, er mange.

Find My iPhone er nok den mest kendte, men den virker kun til Apples populære smartphone. Der findes lignende alternativer til telefoner med Android og Windows Phone.

Eksempelvis Android Device Manager.

Sporingssoftwaren giver kun mening, hvis du har husket at aktivere GPS-funktionen på telefonen, og at der er netværksdækning dér, hvor telefonen nu engang befinder sig.

Offentlig transport
Med den gratis app fra Rejseplanen kan du tage udgangspunkt i din aktuelle GPS-position og gøre rejseplanlægningen endnu nemmere.

På den måde skal du bare indsætte destinationsadressen, og så får du serveret din rejseplan, når du skal ud til festen.

Og er du ikke for fuld til at finde hjem med det offentlige, kan du også passende benytte Rejseplanen, når du skal hjem igen.

App’en er udviklet til både iOS, Android og Windows Phone.

Klik efter en taxa
Kan du ikke få fat i en taxa, og gider du ikke vente på at komme igennem til en central, kan du passende klare det hele via en app.

Flere taxa-selskaber har deres egne apps, og vi har samlet en liste her.

Den indeholder taxaselskaber i stort set hele landet, så du burde finde en, der fungerer i nærheden af dit julefrokostarrangement.

Du behøver i øvrigt ikke at downloade en app for hvert taxaselskab. Med den populære Click a Taxi, som netop har skiftet navn til Drivr, kan der bestilles hyrevogn blandt en lang række selskaber.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>