Microsoft overvejer gratis Windows-versioner

Når Nokias mobiltelefondivision bliver en del af Microsoft i begyndelsen af 2014, vil næsten alle Windows Phone-telefoner på markedet blive produceret af Microsoft selv.

Derfor gør det efterhånden ikke nogen stor forskel, om producenterne skal betale licens for at bruge Windows Phone eller ej, lyder rationalet hos Microsoft, ifølge The Verge. Derfor er der nu seriøse overvejelser om at gøre både Windows Phone og Windows RT gratis at bruge fremover.

Planerne, som ikke er endeligt besluttede, er en del af en række nye udmeldinger fra Microsofts Windows-boss, Terry Myerson. Formålet med at droppe licensen er selvfølgelig at få flere producenter til at satse på Windows Phone, for at undgå at det gratis Android løber med det hele.

Terry Myerson har også meldt ud om ændringer i den næste opdatering af desktop-versionen af Windows, der har fået navnet Threshold. Her vil den traditionelle startmenu genopstå, hvis man ønsker det. I efterårets Windows 8.1-opdatering kom startknappen tilbage, men den førte brugerne ud til den fliselagte Windows 8-startskærm.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>