Nu kan du køre Chrome-apps uden at installere dem

I den nye version af open-source browseren Chromium, som Google baserer deres Chrome-browser på, kan man nu køre Chrome-applikationer direkte i Googles web-store. Det skriver digi.no.

Den nye funktion hedder Ephemeral Apps, og formålet med den er at gøre det lettere for brugeren at afprøve forskellige applikationer, inden man beslutter sig for at installere dem.

Det er en relativt simpel funktionalitet, og den gør egentlig blot, at Chrome-apps kan køre ligesom helt almindelige web-applikationer. Men Google forventer, at det vil udbrede kendskabet til Chrome-applikationer markant.

Ephemeral Apps er lige nu på eksperiment-stadiet i Chromium, og man kan kun aktivere den ved at skrive chrome://flags/#enable-ephemeral-apps i browserfeltet. Men hvis funktionen bliver positivt modtaget er det meningen, at den også skal være tilgængelig i googles egen Chrome-browser.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>