Stem på din favorit: Her er årets fem største it-fusere


• fuser
et stykke fyrværkeri der efter at være antændt går ud i stedet for at eksplodere; jf forsager

● (overført betydning) foretagende der mislykkes el. ikke får den ønskede virkning; syn flop
● (overført betydning) person, produkt e.l. der har fiasko; .

Kilde: Den danske ordbog

CW kårer årets it-fuser
Computerworld vil med læsernes hjælp gerne kåre årets it-fuser 2013.

En fuser kan i den sammenhæng være en person, et projekt, et firma, et produkt eller sågar en tendens, der skulle være steget til himlen med et brag til alles udelte begejstring, men i stedet blev på jorden og fusede ud til ingens glæde.

Hvilket offentligt it-projekt kostede samfundet unødvendigt mange skattekroner? Hvem dummede sig gentagende gange for åben mikrofon – eller viste sig slet ikke, da det var nødvendigt? Hvilket firma opførte sig så torskedumt, at det tog tre dage at rette tæerne ud igen?

Sådan gør du
Mulighederne er mange – og som Computerworld-læser bestemmer du hvem, hvad eller hvilket, der skal nomineres til den danske it-fuser i 2013.

Du nominerer årets it-fuser ved enten at skrive i kommentarfeltet under artiklen eller ved at sende en mail til Computerworlds redaktion. I begge tilfælde er du meget velkommen til at begrunde din nominering.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>