Derfor rykker Sitecore ind i Kina med stormskridt














Den danske CMS-virksomhed Sitecore har forlængst etableret sig i Danmark, Europa og mod vest i USA.

Med globalt blod på tanden er Kina og det fremadstormende asiatiske marked naturligvis også interessant for den danske it-virksomhed, som i de seneste år er rykket kraftigt ind i Asien.

Ud over Kina har Sitecore også asiatiske kontorer i Singapore og Japan.

Tog et lille tilløb i Kina
Efter nogle års rejser ind i Kina blev der i 2012 for alvor etableret tre kontorer i millionbyerne Beijing, Shanghai og i Hongkong, hvor der i alt arbejder 15 folk – hovedsageligt sælgere og teknikere – hos Sitecore.

Ud over en dansk salgschef har selskabet udelukkende kinesiske ansatte.

“Vi har bevæget os ind på et marked i kraftig vækst, og vi har ikke engang prikket hul på bylden endnu, fordi vi forventer endnu større vækst i de kommende år,” forklarer Søren Bak Jepsen, chef for Sitecores internationale forretninger, om Kina.

Vigtige kinesiske kunder
Søren Bak Jepsen fortæller, at selskabet forventer endnu flere kinesiske kunder i de kommende år, efter at Sitecore med hjælp fra partnere som Microsoft, Accenture, Arvato Systems og Atos har formået at gafle selskaber som pc-producenten Lenovo og bil-producenter som Dongfeng Nissan, Honda og Toyota.

“Alle steder i verden er det vigtigt med gode referencer, men i især Kina er det hyper-vigtigt at have store, lokale selskaber i folden, som man kan referere til, for vi er trods alt ret ukendte på det kinesiske it-marked,” lyder det fra Søren Bak Jepsen fra Sitecore.

Han forventer, at selskabets nuværende indsats i Kina vil munde ud i, at selskabet inden for halvandet års tid åbner Sitecore China som en selvstændig forretning, ligesom Sitecore i dag også er solidt plantet i USA, i Australien og en række europæiske lande.

Sitecores internationale konkurrenter som Oracle, Adobe og HP er selvfølgelig også til stede i Kina, men de er ifølge Søren Bak Jepsen endnu ikke så store som Sitecore på det kinesiske CMS-marked.

Har ikke tid til kopi-produkter
Han peger ligeledes på, at en øget professionalisering og vækst generelt i Kina har været med til at løfte Sitecore ind i selskabets nuværende vækstmomentum i Kina.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>