Det vil Lars Kolind prioritere i 2014

Lars Kolind har gennem sit 66 år lange liv været en fremtrædende erhvervsmand, skrevet bøger om ledelse, været koncernchef i Oticon, og han er stadig en aktiv spiller på banen. For tiden tilbringer han meget tid i Kina, hvor han er blandt andet underviser ledere fra nogle af Kinas største teknologivirksomheder.

Hans interesse og engagement i Kina spiller en stor rolle i hans ambitioner for 2014, hvor han vil blive bedre til at forstå dem, han arbejder med:

Se de nyeste jobopslag på Jobfinder her.

»Min første prioritet er helt klart at blive bedre til at kommunikere med folk med anden kulturel baggrund. For mit vedkommende handler det især om kinesere, da jeg arbejder i Kina. Selv om jeg godt ved, at de har en helt anden baggrund og kultur, så glemmer jeg tit, at de tænker helt anerledes. Vi danskere forledes til at tro, vi kan det hele, bare vi kan tale engelsk, men det er ikke nok,« siger han.

»Jeg vil sætte mig mere ind i deres historie, deres samfund og hele deres kultur. Og jeg skal blive bedre til hele tiden at tænke på og bruge den viden, når jeg kommunikerer med dem,« fortæller han.

Læs også: Lars Kolind: »Danske ingeniører har sovet i timen«

Derudover har den travle Lars Kolind også et andet ønske for 2014:

»Min anden prioritet er at undgå at spilde så meget tid på mailkorrespondancer. Jeg får over 100 mails hver dag, og jeg bliver nødt til at være virkelig selektiv, hvis ikke jeg skal bruge al min tid på elektronisk kommunikation,« fortæller Lars Kolind.

Lars Kolind har et utal af bestyrelses- og aktionærposter bag sig og er desuden ridder af Dannebrog.

I begyndelsen af januar er der tradition for nytårsforsæt. Jobfinder har spurgt en række kendte folk i ingeniøruniverset, om de har sat sig mål for det nye år.

Læs også: Det vil Poul-Henning Kamp fokusere på i 2014

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>