Ekstrabladet.dk spredte malware

En virusinficeret bannerannonce på ekstrabladet.dk har i minimum ét døgn ramt brugere, der har bevæget sig ind på nyhedssitet. Det skriver Ekstra Bladet.

it-direktør Per Palmkvist Knudsen oplyser, at man nu har problemet under kontrol, og at man mener at have fundet kilden det.

»Vores bannere hostes eksternt og gennem tredjepartsaftaler, og det er i et led derimellem, de ondsindede bannere er gået igennem. Men de er naturligvis nu taget af, og vi mener at have problemet under kontrol«, udtaler Per Palmkvist Knudsen, og tilføjer, at det er en form for angreb, der er svær at gardere sig mod:

»Det sker for alle de store sites. Facebook, Google og andre store spillere udsættes også for den slags angreb. Vi gør selvfølgelig, hvad vi kan for at forhindre det, men oplever man mærkelige ting, skal man straks kontakte os«.

Ekstrabladet.dk spredte også i 2007 virus til brugere, da sitet var ramt af et lignende problem med et banner.

Læs også: Eb.dk-trojaneren skaber nye krav til bannere

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>