Google Glass-bruger afhørt på biograftur

En Google Glass-bruger fra Ohio havde i weekenden sine briller på under et besøg i biografen. Det resulterede i et tre timer langt forhør af statslige agenter, der mistænkte ham for at optage film fra biografen. Det forklarer manden selv i en mail bragt på websitet The Gadgeteer.

Manden, som har fået indbygget styrke i sine Google Glass og derfor også bruger dem når han bliver nødt til at have dem slukket, blev ifølge sit eget udsagn ført ud af biografen af agenter fra det amerikanske immigrations- og toldagentur, ICE og derefter afhørt i over tre timer.

Først efter afhøringen kiggede agenterne på indholdet af mandens Google Glass og konkluderede, at han var uskyldig og kunne løslades. Ifølge ICE var der dog tale om et kort interview. En talsperson fra ICE skriver i en udtalelse:

»Den 18. januar afhørte ICE’s Homeland Security-afdeling sammen med lokale myndigheder kortvarigt en mand under mistanke for at bruge en elektronisk optager til at optage en film i AMC-biografen i Columbus,« skriver talspersonen, Khaalid Walls.

»Manden, som frivilligt besvarede spørgsmål, gjorde over for myndighederne opmærksom på, at den mistænkte optager også var et par lægeordinerede briller, hvori optagefunktionen havde været inaktiv. Der blev ikke gjort mere i sagen,« afslutter han.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>