KMD trækker klage tilbage: Og siger tillykke

Fujitsu.

Det er navnet på den it-virksomhed, der netop har sikret sig en lukrativ og op imod ni år lang kontrakt i Aalborg Kommune til et tre-cifret millionbeløb.

Det står klart, efter at konkurrenten KMD netop har trukket sin klage til Klagenævn for Udbud tilbage.

Her forsøgte man ellers et såkaldt benspænd i form af en klage, som skulle have opsættende virkning, hvilket ville blokere kommunens kontrakt med Fujitsu.

Men det underkendte klagenævnet og kaldte klagen udsigtsløs. Imidlertid fastholder KMD, at udbuddet, hvor KMD blev droppet til fordel for Fujitsu, ikke foregik efter bogen.

“Vi kan desværre konstatere, at vores klage ikke har fået den ønskede opsættende virkning.”

“Det er fortsat vores opfattelse, at bedømmelsen af tilbuddene ikke er foregået på lige vilkår,” udtaler KMD’s pressechef Christoffer Hellmann.

Trækker klagen tilbage
Men nu trækker man sig fra yderligere tumult i det nordjyske.

“Set i lyset af afgørelsen omkring opsættende virkning ønsker vi dog ikke at fortsætte processen, og vi har derfor besluttet at trække vores klage tilbage,” udtaler pressechefen videre.

Han påpeger samtidig, at KMD har “et rigtigt godt samarbejde med Aalborg Kommune om rigtig mange andre ting, og vi ser frem til at fortsætte det tætte og konstruktive samarbejde videre frem.”

I øvrigt ligger KMD’s store domicil i Aalborg – men kommunen fandt altså ikke tilbuddet på en ny it-koncernløsning fra selskabet attraktiv nok.

“Samtidig vil vi også benytte lejligheden til at ønske Fujitsu tillykke med aftalen,” udtaler KMD-pressechefen.

Læs også:

Her er KMD’s nye topchef

KMD dømt ude: Benspænd gik helt galt i Aalborg

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>