Lenovo lancerer Android-pc

Lenovo har taget første stik på verdens største forbrugerelektronikmesse, CES (Consumer Electronics Show), der i denne uge løber af stablen i Las Vegas. Den kinesiske computer-producent kunne søndag præsentere en farverig palette af nye pc’er i både desktop-, laptop- og tablet-format.

Én af de mange pc’er skiller sig særligt ud, da den ikke kører på Windows, men er baseret på Android-versionen 4.2 også kendt som JellyBean. Computeren, der har fået det mundrette navn N308, er en såkaldt all-in-one pc, hvor al computerkraft og grafisk præsentation er indeholdt i samme kabinet.

Skærmen er en 19,5 tommer stor touchscreen som rummer en opløsning på 1600 gange 900 pixel. N308 er udstyret med 2 GB DDR3 RAM og en 500 GB harddisk, hvilket blandt andet er med til at adskille den væsentligt fra tablet-domænet.

Computeren har medfølgende trådløs mus og tastatur, samt en USB 2.0 indgang, understøtter Bluetooth 4.0 og har sågar plads til et gammeldags ethernet kabel. Hele herligheden er omkring 3,5 centimeter tyk og vejer knap fem kilo.

Lenovo har indtil videre ikke givet en præcis releasedato.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>