Oracle udgiver Java 8 til marts på trods af fejl

Oracle er ved at blive utålmodige omkring udgivelsen af sin længe ventede opdatering af det populære udvikler-kit JDK 8 (Java Development Kit). I hvert fald skriver lanceringschef Mathias Axelsson i en e-mail, at JDK 8 vil blive gjort tilgængelig fra d. 18 marts, uanset om firmaet ikke har rettet alle mindre bugs inden da.

Ifølge tech-mediet InfoWorld er det kun udbedringen af såkaldte ‘showstopper’-bugs, der er i fokus for Oracle op til udviklernes deadline den 23. januar i næste uge, som Mathias Axelsson forventer at nå.

»Ikke-showstopper-bugs vil blive udskudt til en senere udgivelse for at sikre, at vi overholder tidsplanen for JDK 8 og kan gå i luften den 18. marts,« udtaler Mathias Axelsson ifølge InfoWorld.

Løbende fejlrettelser er ikke nyt for Oracle, som netop har udsendt 36 kritiske opdateringer til en anden afart af Java, nemlig miljøet Java Standard Edition. I oktober sidste år kom der endnu flere af disse kritiske opdateringer, nemlig hele 51 forbedringer, der blandt andet gjorde NemID ukampdygtig i tre dage.

Læs også: Ohøj, Nets! 36 nye Java-opdateringer på vej

Læs også: Årsagen til NemID-kaos: Nets testede ikke Java-opdatering

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>