Planen er klar: Sådan vil BlackBerry gøre comeback















I en klumme hos CNBC fremlægger den administrerende direktør i BlackBerry, John Chen, nu sine planer for den canadiske smartphoneproducent, der i de senere år har haft mere end svært ved at fastholde tidligere tiders storhed på markedet.

John Chen skriver, at det har været let for konkurrenterne at hjælpe de negative historier om BlackBerry godt på vej.

“Men jeg er ikke fokuseret på, hvad BlackBerry plejede at være – jeg er fokuseret på, hvad BlackBerry vil være i dag og i fremtiden.”

BlackBerry havde i 2013 en omsætning på lige godt 60 milliarder kroner og endte ud med et underskud på knap 3,5 milliarder kroner. 

Selskabets markedsandele har været sendt helt til tælling, og i den seneste kvartalsopgørelse fra IDC var den helt nede på 1,7 procent.   

Havde brug for at få ro på
John Chen tiltrådte som administrerende direktør i BlackBerry, da Thorsten Heins blev fyret i november. Samtidig meddelte BlackBerry, at de ellers annoncerede salgsplaner nu var aflyst.

Den nye direktør mener, at BlackBerry nu er tilbage i en økonomisk stærk position, hvor der er styr på teknologierne, og selskabet er klar til fremtiden.

“På mindre end to måneder har mit team og jeg udviklet en ny strategi for at stabilisere virksomheden, vende tilbage til vores kernekompetence, der er virksomhederne og sikkerheden, og maksimere effektiviteten,” skriver John Chef hos CNBC.

“Det var vigtigt at foretage hurtige og omfattende ændringer for at sikre, at vores kunders investeringer i BlackBerrys infrastruktur og løsninger er sikrede,” skriver han.

Men hvad er det så, han vil, John Chen, der er tidligere administrerende direktør i Sybase?

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>