Stenrig dansk it-topchef: Vi havner på børsen

Den tidligere Top 100-vinder Sitecore, som vækster og vækster, havner en dag på en amerikansk børs.

Det fortæller administrerende direktør og medstifter Michael Seifert til Børsen.

“En børsnotering er en mulig udvikling for selskabet. Det er også sandsynligt, at det kommer til at ske, men lige nu er det ikke målet,” udtaler han.

“Vores fokus er at fortsætte med en fornuftig vækst og sund forretning. Men det giver nok sig selv, hvad der sker om et til to år. Det er mest sandsynligt, at vi vil havne på en amerikansk børs,” forklarer han til avisen.

God for 100 millioner
I 2011 købte den amerikanske investeringsfond Technology Crossover Ventures (TCV) sig ind i ejerkredsen af CMS-virksomheden.

Dengang scorede Michael Seifert i øvrigt selv 100 millioner kroner, skriver Børsen.

På koncerniveau omsætter Sitecore for 615 millioner kroner og har 558 ansatte, ifølge Børsen, og medejeren kan hjælpe med børsnoteringen.

“Det vigtigste for os var, at timingen og kemien var i orden. Og at vi samtidig fik en partner, der har erfaring med at bringe virksomheder på børsen, og som vil blive i ejerkredsen efter en børsintroduktion,” forklarer Michael Seifert.

Selskabets flotte regnskabstal har tidligere givet Sitecore titlen som Danmarks dygtigste it-virksomhed i Computerworlds Top 100-analyse.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>