Vind billetter til Java-konferencen JDK IO

Det er altid rart at lære nyt – men har du ikke fået overtalt chefen til at betale deltagerprisen, har du nu en ny chance for at komme med til Java-konferencen JDK IO, som er arrangeret af sammenslutningen Javagruppen. Konferencen, der varer en dag, finder sted den 21. januar i København og 22. januar i Aarhus. Der er to parallelle spor, enten core-Java eller enterprise-Java, og med halvanden time til hvert oplæg er der god tid til at komme i dybden.

Konferencens navn JDK IO er et akronym for Java Danmark Input Output – det vil sige en konference for personer, som er bosat og arbejder i Danmark med interesse for programmeringssproget Java, samt alle de biblioteker og platforme, som er baseret på Java.

For at kunne vinde billetterne, der normalt koster op til 4.000 kroner, skal du bare skrive navn og e-mail i felterne herunder – så trækker vi lod om to billetter til konferencen. Sidste frist er fredag den 17. januar kl. 10, og vinderne får direkte besked umiddelbart derefter.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>