Bitcoin ramt af DDoS-angreb med muteret kode

Bitcoin er lige nu udsat for angreb fra hackere, der sender muteret kode ind i det program, der kører den populære krypto-valuta. Det skriver Reuters.

Ifølge en talsperson fra The Bitcoin Foundation skal man ikke frygte for at miste sine Bitcoins, men angrebet kan gøre det svært at sælge eller hæve dem.

»Der er tale om et denial-of-service angreb. Dem der står bag det stjæler ikke Bitcoins, men de forhindrer visse transaktioner i at blive gennemført. Det er vigtigt at understrege, at dette ikke påvirker folks beholdning af Bitcoins«, udtaler Jinyoung Lee Englund fra Bitcoin Foundation.

Tirsdag standsede den slovenske Bitcoin-børs Bitstamp alle transaktioner med henvisning til DDoS-angreb, og den mest kendte af slagsen, Mt.Gox, gjorde det samme mandag. Reaktionen fra markedet var, at sende værdien af den digitale valuta ned på det laveste i to måneder.

Ureguleret Valuta

Tirsdag meldte canadiske myndigheder ud, at man vil stramme reglerne på området for hvidvask af penge, så de giver bedre mulighed for at holde øje med bruge af digial valuta.

Herhjemme kom det i sidste uge frem, at Danske Bank og en række andre store danske banker ikke anerkender Bitcoin som betalingsform, med henvisning til at det er en “fiktiv valuta” og at Danske Bank ikke kan stå inde for, hvad der sker på markedet for Bitcoins.

Læs også: Danske Bank afviser blankt bitcoins-kunder

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>