Flappy Bird fjernet af udvikleren: Det ødelagde mit liv

Det lille arkadespil Flappy Bird nåede at blive ét af de største spilhit til både Android og iOS nogensinde, før udvikleren bag spillet til sidst besluttede sig for at fjerne spillet fra app-butikkerne. Spillets succes var blevet for meget for ham, skriver Reuters.

Søndag blev spillet fjernet, og det var ikke af juridiske grunde, men fordi spillet havde fået meget mere opmærksomhed, end den vietnamesiske udvikler Nguyen Ha Dong brød sig om.

I en besked på Twitter beklagede han sig over, at spillets succes ødelagde hans enkle tilværelse.

Flappy Birds succes betød, at Nguyen Ha Dong var oppe på i gennemsnit at tjene over en kvart million kroner om dagen i reklameindtægter fra spillet, som han programmeret på nogle få dage.

Der var spekulationer om, at Nintendo skulle have kontaktet den vietnamesiske udvikler, som selv havde udtalt, at han var inspireret af spil som Mario Bros, men ifølge Reuters betegner den japanske spilgigant det som rygter.

Nguyen Ha Dong har afvist at sælge spillet, trods den store succes, men valgte altså i stedet selv at fjerne det. Spillere, som allerede har downloadet det, kan fortsat spille det, men for alle andre er spillet altså væk.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>