Folkene bag ‘The Social Network’ vil lave ny film om Steve Jobs

Endnu en film er på vej om den afdøde grundlægger og chef for Apple, Steve Jobs. Denne gang bliver det med instruktøren David Fincher og maunskriptforfatteren Aaron Sorkin, skriver britiske The Guardian.

Sammen stod de to bag filmen og Facebook-stiftere Mark Zuckerburg – ‘The Social Network’, men nu er turen kommet til manden bag iPhone, iPad og MacBook. Den nye film kommer til at tage udgangspunkt i biografien af Walter Isaaacson fra 2011, der hedder ‘Steve Jobs’ og som følger Apple-grundlæggeren gennem alle livets stadier.

Læs også: Anmeldernes dom: Filmen ‘Jobs’ er overfladisk fortælling om moderne teknologi-Messias

Sidste år, 2013, bød ellers på den første spillefilm om Apples Steve Jobs, her med titlen ‘Jobs’. Den film bød på Asthon Kutcher i hovedrollen, men fik dårlige anmeldelser. Filmen blev også kritiseret af den anden grundlægger af Apple, Steve Wozniak, for at være upræcis og usand i flere passager, hvor Steve Jobs og Steve Wozniak taler sammen.

Den nye film skal ifølge Aaron Sorkin bygges op tre scener, der hver følger en Apple-lancering af et produkt. Og flere scener kommer der ikke til at være i filmen, men hver scene bliver så til gengæld lang.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>