Anonymous truer med store angreb på Fifa forud for fodbold-VM

De brasilianske værter for fodbold-VM 2014 får nu trusler fra hackergruppen Anonymous. Gruppen vil gøre oprør mod Brasiliens klassesamfund og undertrykkelsen af samfundets svagest. Derfor truer gruppen nu med at lægge de officielle Fifa-hjemmesider med en stribe Distributed Denial of Service, DDos-angreb.

Det skriver BBC på baggrund af en række kilder fra Anonymous. En af dem bærer dæknavnet Eduarda Dioratto og siger ifølge BBC og nyhedsbureauet Reuters:

»Vi (Anonymous, red) er allerede i fuld gang med at lægge planer. Så der er ikke meget, arrangørerne kan gøre,« siger Eduarda Dioratto.

Flere eksperter peger på, at selvom Brasilien angiveligt kommer til at bruge i omegnen af 76 milliarder kroner på at afvikle slutrunde i fodbold anno 2014, så skulle en meget lille del af budgettet tilsyneladende komme til at blive brugt på internet-sikkerhed.

General Jose Carlos dos Santos, der er chef for Brasiliens cyber-command-enhed ved det brasilianske militær, er dog selvsikker forud for fodboldstævnet.

»Brasilien er klar til de fleste cyber-angreb. Selvom man aldrig gardere sig hundrede procent, føler vi os klar,« udtaler Jose Carlos dos Santos til BBC.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>