TDC dropper ‘op til’ hastigheder – se hvad du kan forvente i stedet

Danmarks suverænt største teleseskab TDC dropper fra mandag officielt begrebet ‘op til hastigheder’ på sine bredbåndsprodukter.

I stedet sælger telekæmpen fremover garanterede hastigheder til sine omkring 500.000 bredbåndskunder under TDC-brandet.

Det sker som et led i en større TDC-offensiv, hvor selskabet fra på mandag den 17. februar har opgraderet hele sin produktportefølje med flere produkter og generelt højere hastigheder, mens teleselskabet samtidig har forsøgt at skrue ned for priserne.

“Vi tror, at folk gerne vil have leveret en solid hastighed, som de kan stole på. Samtidig vil vi gerne gøre bredbåndsjunglen mere gennemskuelig,” forklarer René Brøchner, direktør for mobil, bredbånd, tv og telefoni til private hos TDC, om initiativet.

Flere vil have garantier
Han fortæller, at TDC har undersøgt markedet med brugerundersøgelser, hvor flere tusinde kunder er blevet spurgt om, hvorvidt de helst vil købe en ‘garanteret hastighed på 20 Mbit/s’ eller ‘op til 40 Mbit/s med minimum levering af 20 Mbit/s’.

Undersøgelserne viste, at kunderne havde en dobbelt så stor præference for den garanterede hastighed på 20 Mbit/s, og derfor ryster TDC heller ikke på hånden, når selskabet giver garanti for leverede hastigheder.

“Hvis folk grundlæggende har manglende tillid til branchen, gavner det jo ikke nogen. Derfor gør vi én gang for alle op med hastighedsspændet,” lyder det fra René Brøchner, der ikke har kendskab til, at konkurrenterne er på vej med samme garantier.

“I hvert fald ikke endnu,” indskyder han.

Sådan leverer TDC varen
De garanterede hastigheder gælder kun TDC-brandet, hvilket altså ikke inkluderer eksempelvis TDC’s Fullrate-kunder.

René Brøchner fortæller, at TDC for at levere de garanterede hastigheder vil overproportionere sine kobberforbindelser for ikke at skuffe folk.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>