Tv-serie gør grin med nørder og it-guldfeberen i Silicon Valley

De er en håndfuld introverte nørder, og de er vant til at blive hånet.

Men nu skal de vise verden, hvem der er konger.

Derfor forsøger de sig med en iværksætter-virksomhed, der udvikler en søgealgoritme.

Sådan er konceptet i en ny komedie fra HBO, der udspiller sig i Silicon Valley, hvilket også er titlen på serien.

Den tager livtag med iværksættermiljøet på den amerikanske vestkyst i området omkring San Francisco, hvor drømmen er at blive den næste tech-milliardær.

På sin hjemmeside skriver HBO, at serien handler om high-tech guldfeberen i Silicon Valley, hvor de personer, som har størst sandsynlighed for succes, samtidig er dem, som er dårligst til at håndtere den.

Det er Mike Judge, som står bag serien, og han er blandt kendt for “King of the Hill” samt “Beavis & Butthead”.

Den nye serie skulle angiveligt være delvist inspireret af nogle af hans egne oplevelser, da han arbejdede i Silicon Valley i slutningen af 1980′erne.

Rigtig algoritme
Der er dog også foretaget mere nutidig research til serien, hvor Mike Judge har snuset til startup-miljøet og set massevis af TED Talks.

Ifølge Mercurynews.com har det været vigtigt for ham, at serien til en vis grad er troværdig.

Derfor arbejdede holdet bag serien sammen med studerende fra Stanford University for at skabe noget, der kunne fungere som en autentisk algoritme.

Senere blev den pitchet til rigtige ventureinvestorer for at få en forståelse for, hvilken samtale der ville opstå i sådan en sammenhæng.

Premiere på HBO Nordic

Silicon Valley er efterhånden ved at være en populær scene i fiktionens verden, og den seneste tid har tech-mekkaet været omdrejningspunkt for flere film som “The Social Network”, “The Internship” og “Jobs”.

Tv-serien “Silicon Valley” har premiere på streamingtjenesten HBO Nordic den 7. april, og første sæson byder på otte afsnit, der hver varer 30 minutter.

Her følger traileren for HBO’s nye komedie-serie:

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>