Version2 Insight: Hvor godt er dit datacenter sikret mod nedbrud?

En fejl under opdateringen af en router kan føre til et flere timer langt nedbrud, og derfor må man ikke glemme at tænke over, hvordan man kan minimere risikoen for, at en medarbejder får trykket på den forkerte knap, så netværket brager ned i datacentret.

Det er ét af de råd, du kan læse i det nye Version2 Insight om datacentre, hvor vi har sat fokus på redundans og oppetid i det moderne datacenter.

Du kan også læse om, hvad Rockwool gjorde, da de byggede to nye datacentre, og hvad der var den vigtigste tanke bag.

Redundans handler ikke kun om at have en dieselgenerator stående og tjekke UPS’en en gang om måneden. I dag er der flere muligheder for også at udnytte redundansen ved eksempelvis at have to aktive datacentre, men det kræver en veltilrettelagt netværksinfrastruktur.

Eller måske er det for dyrt at have to datacentre, blot for at være beredt, hvis uheldet skulle være ude. Måske er virtuelle servere i skyen, der kan startes op, hvis jeres eget datacenter bliver oversvømmet under et skybrud, en bedre løsning.

Download Version2 Insight her.

Version2 afholder i samarbejde med Frontal Kommunikation en konference om datacentre den 13. marts.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>