Se Boeing-piloterne lave vilde manøvrer med Dreamlineren

Her er sjovt nok en kommentar fra en af ing’s journalister i en anden tråd.
Jeg har ikke tal på, hvor mange gange der er blevet opfordret til, at man skriver direkte til journalisten, hvis det er slåfejl o.lign.
Det er altid meget mere spændende når der er nogen der kan tilføje noget til debatten, andet end deres egne fremragende evner som korrekturlæsere.
Og i øvrigt rigtigt. Fed video.

Thomas Djursing 6 minutter siden JOURNALIST
Re: Fremtidsforskning?
Når jeg sætter mig ned klokken 21.30 og skriver en nyhed om det malaysiske fly, så er det altså noget jeg gør, fordi det er en interessant historie, som jeg ikke kan lade være med at følge. Det er lysten til at vide mere, der driver mig, og derfor kan jeg lige så godt skrive en historie på Ingeniøren, så vi også kan få en forhåbentlig kvalificeret debat. Jeg skriver, fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg bliver betalt ekstra eller forventes at arbejde sent. Men når interesse og arbejde går hånd i hånd, så har jeg intet imod det. Men lysten forsvinder, når resultatet er debatkommentarer, der hænger sig i petitesser og en slåfejl som 2012, der bliver til 20012. Drop den slags i debatten, og skriv direkte til mig. Kaidins kommentar er fuld berettiget, men hr. hansen. Please…..come on….

0 0
svaranmeld

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>