Blog: Jeppes Metodefrihed

Mens jeg var i Berlin til Varnish User Group møde nummer 8 skiftede et parti IT ordfører og vedkommende fik sin bekomst i debatten under Version2′s redaktionelle rapportering af dette fakta.

Jeg ved godt at de senste par årtier har været noget af en ørkenvandring på den post, men jeg synes godt nok at der var en grov tendens til at “forrette Jeppe for Trine” i den debat.

Jeg aner stort set ikke mere om Jeppe end det V2 skrev og han kan være et fjols med mere kompetente meninger om tennissokker end IT, eller han kan være er den smarteste offentlige IT strateg Danmark har sendt siden Henry Grünbaum.

Det synes jeg egentlig han skal have lov til at finde ud af selv og overbevise os andre om, via sine udtalelser og handlinger.

IT branchen har alle dage været kendetegnet ved at alskens folk vandrede ind og viste sig at kunne noget. Jeg har arbejdet sammen med astronomer, fyskere, sporvognsførere, damefrisører, konditorer og en enkelt kystfisker/fiskeriinspektør og ingen af dem havde meget mere at prale med på CV’et end Jeppe har, men de fik chancen for at vise deres værd i en branche der er villig til at overse lidt af hvert på et CV, bare folk kan noget, når det kommer til stykket.

Det skal Jeppe også have lov til at prøve.

Specielt når der absolut ingen IT folk er som er villigt til at sætte skulderen og CV’et på højkant for at udfylde posten som IT-ordfører, eller for den sags skyld folkevalgt i vores demokrati på alle niveauer.

Så velkommen i IT branchen Jeppe!

Vi er en flok gamle brokkehoveder ret meget af tiden og det er nemmere at få katte til at gå i geled end at få os til at arbejde sammen, men guderne skal vide at der er brug for en konstruktiv dialog og en anden tilgang til tingene end NSA og POLSAG repræsenterer, så du er mere end velkommen på holdet.

Og hvis folk bliver for grove, så giver du bare tilbage i samme tone, men nævn aldrig tennissokkerne, vi er lidt ømme på det punkt for tiden.

phk

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>