Copenhagen Wheel giver din cykel et skub op ad bakken

Endnu et selskab melder sig i rækken af hjælpende hænder til cyklisterne.

Denne gang er det amerikanske Superpedestrian, en nystartet virksomhed fra Massachusetts, som til foråret vil sende deres ‘Copenhagen Wheel’ på gaden.

Konceptet ser ud til at have en slående lighed med en række sloveneres projekt, FlyKly, som vi tidligere har præsenteret her på ing.dk. Her var der også tale om, at man kunne udskifte sit eget baghjul og derved få batterikraft og samspil med en smartphone, der dermed kunne fungere som cykelcomputer.

Superpedestrian præsenterede dog allerede sin video om konceptet for fire år siden i forbindelse med klimakonferencen COP15 i København og startede som et projekt i Københavns Kommune. Den gang var det Senseable City Lab fra amerikanske MIT, der stod for udviklingen, og nu er projektet så skilt ud og videreført af Superpedestrian.

De regner med at sende produktet på gaden nogenlunde samtidig med FlyKly og til samme pris – måske en anelse højere – nemlig lige under 4.000 kroner.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>