Goto-konferencen vender tilbage til København

Den store udviklerkonference Goto i Aarhus får nu igen en lillebror i København.

Det sker efter at have sprunget et år over, da den foreløbigt sidste Goto Copenhagen-konference blev holdt i maj 2012, mens den næste finder sted i juni 2014.

»Vi afholder en Goto-konference der, hvor vi har et Trifork-kontor. Det gør vi i Aarhus, Amsterdam, London og Zurich – så det er kun naturligt, at vi også holder en i København,« forklarer Peter Rørsgaard, direktør for den københavnske afdeling af it-firmaet Trifork, som står bag Goto-konferencerne.

Efter pausen satser Trifork nu altså igen på, at københavnerne har brug for en udviklerkonference. Det sker også fordi, at Triforks københavnske forretning vokser, forklarer direktøren.

»Vi oplever, at der faktisk er et ret stort marked her i København, og Trifork er i en positiv udvikling. Så nu gør vi et større nummer ud af vores tilstedeværelse her,« siger han til Version2.

Goto-konferencen i Aarhus vil med over 1.100 deltagere nok altid være den største af konferencerne, mens Goto Copenhagen er planlagt til at rumme 500 deltagere i 2014. Og det vil ikke bare være en mindre udgave af Aarhus-konferencen.

»Vi laver aldrig bare en kopi af en konference. Vi har også lige holdt Open Space, hvor vi inviterede folk ind for at lytte til, hvad udviklere i København har på agendaen,« siger Peter Rørsgaard.

Han frygter ikke, at det er for meget med to Goto-konferencer i Danmark, selvom der er en del fra Sjælland, der tager turen til Goto Aarhus.

»Jeg tror, der er mange københavnere, som vælger Goto fra i Aarhus, fordi det er i Aarhus. Der er jo altid risiko for kannibalisering, men så har man omvendt også hele Sydsverige tæt på, hvor vi forventer en del deltagere fra,« siger han.

Læs mere om Goto Copenhagen

Version2 har tidligere skrevet om Warm Crocodile-konferencen, arrangeret af Daniel Frost, hvor han fik udråbt den til at være den eneste udviklerkonference i København. Det var altså ikke korrekt.

Læs også: »Der manglede en konference for udviklere i København«

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>