Loftet i London-teater kollapser og skader 88

Under en forestilling i det 114 år gamle Apollo-teater i London faldt et stykke af teatrets loft ned over tilskuerne. 81 tilskadekomne kunne selv gå ud af teatret, mens syv er mere alvorligt såret.

Ifølge Londons brandvæsen var det et stykke dekoreret gipsloft på ca. 10 gange 10 meter, der styrtede ned i salen under aftenens forestilling, skriver Reuters.

»Loftet tog stykker af balkonerne med sig ned,« siger Nick Hardling fra Londons brandvæsen til Reuters.

Herudover skriver BBC, at også en del af lyssætningen på teatret røg ned over tilskuerne.

Myndighederne tør endnu ikke spekulere på årsagen til ulykken, men der er ifølge brandvæsnet ingen grund til at mistænke, at der var tale om en overlagt handling eller et angreb af nogen art. De britiske medier beretter om både regn og storm i London torsdag aften, men Nick Hardling afviser, at der er grund til at tro, at stormen er skyld i ulykken.

Omkring 720 tilskuere så stykket ‘The curious incident og the dog in the night-time’ i et næsten fyldt teater, da ulykken fandt sted.

Øjenvidner fortæller til BBC, at loftet kort inden ulykken sagde en knasende lyd, hvorefter det begyndte at falde ned. Flere tilskuere fortæller britiske medier, at de i begyndelsen troede, at lydene og de faldende loftsstykker var en del af forestillingen.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>