Mobil kundestyring sælger som varmt brød i Danmark

Det er halvandet år siden, at norske SuperOffice lancerede en mobil udgave af virksomhedens CRM-system. Siden da har der været rift om licenserne på det lommebårne kundestyringssystem.

I en pressemeddelelse fra virksomheden fremgår det, at særligt danske kunder er vilde med det fleksible system. Ved udgangen af oktober var omsætningen på licenser til softwaren steget med 36 procent i Danmark målt over det seneste år.

Systemet kan tilgås fra tablets og smartphones og indeholder mere end simple kontaktinformationer på kunder og kalenderopslag. Den mobile udgave giver også adgang til forskellige dokumenter, kundehistorik og salgsopgørelser, der kan komme sælgeren til gode, når han er på farten.

»Vores Pocket CRM-løsning har ramt et hul i markedet og sælger som varmt brød. I dag har de fleste salgsfolk og konsulenter jo smartphones og tablets med på farten,« udtaler SuperOffices danske direktør Kim Toft Madsen.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>