Pc-salget styrtdykker yderligere

2013 går på hæld og analysehusenes mange forudsigelser om det globale it-marked skal stå sin prøve. Det anerkendte analysehus IDC har netop udsendt deres tredje revidering af prognoserne for 2013-salget af pc’ere i forhold til 2012, skriver Networkworld.

Læs også: Pc-salget dykker drastisk

IDC lagde i begyndelsen af året ud med en prognose, der varslede et procentvis fald på 1,3 procent i forhold til året før, men måtte allerede i maj justere de forventninger til et fald på 7,8 procent, der i august blev yderligere dramatiseret til 9,7 procent.

Nu melder IDC ud, at salget af pc’ere for 2013 ender på 314 millioner enheder, hvilket svarer til et fald på 10,1 procent i forhold til salget i 2012, som i forvejen var et nedgangsår for pc-producenterne.

For 2014 forudsiger IDC , at pc-salget vil lide under en yderligere nedgang med 3,8 procent og ramme et antal omkring 302 millioner enheder, hvorefter tendensen forventes at stagnere og langsomt forbedre over de næste år.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>