Windows 7 udkonkurrerer 8′eren

Windows 8 har nu haft godt et år til at brede sig på det globale PC-marked, men har i lang tid måttet kæmpe mod succesen, som forgængeren stadig nyder godt af. Således viser den nyeste opgørelse af markedsandele inden for styresystemer fra analyse-sitet Net Applications, at Windows 7 i november måned voksede mere end Microsofts nyeste styresystem.

Den mærkværdige tendens kan skyldes, at mange større organisationer i længere tid har planlagt en opdatering til Windows 7. Samtidig opfordrer Microsoft virksomhederne til at gennemføre den planlagte opdatering, simpelthen for at få udraderet Windows XP inden det mere end tolv år gamle styresystem lægges i graven den 8. april 2014. Det skriver TechCrunch.

Tallene viser mere konkret, at Windows 8’s andel er faldet i november måned med 0,87 procent mens andelen af brugere, der har installeret den nyere 8.1-udgave, har opvejet dette tab ved at stige 0,92 procent. Det giver ifølge TechCrunch en akkumuleret stigning på bare 0,05 procentpoints for 8.x-styresystemerne.

I samme periode er Windows 7 vokset med 0,22 procentpoints af det samlede marked, hvilket bidrager yderligere til styresystemets suveræne etter position på markedet med 46,64 procent.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>