Så blev det jul i raketværkstedet

Nogle fletter julehjerter, andre limer papirkirker og så er der dem, som hænger rumkapsler på juletræet. Til den sidste kategori hører raketbyggerne fra Copenhagen Suborbitals, der har produceret en klip-ud-og-lim-sammen-kopi af rumkapslen Tycho Deep Space til drømme og slik, lyder det fra ophavsmanden og medstifteren af CS Kristian von Bengtson.

‘Kapslens løfteevne for slik er dog ikke blevet beregnet og kan afhænge af kvaliteten af det papir, som du agter at bruge,’ lyder instruktionen fra kapselbyggeren i hans blog på Wired.

‘Glædelig jul til støtter, venner og folk der følger os. Nyd denne specielle tid med familie og venner, men glem aldrig, hvad rummet har at tilbyde dig, og hvad det har givet dig indtil videre. Klip og lim denne skala 1:20 rumkapsel til juletræet. Det er en perfekt beholder til drømme og drømme om, hvad der venter …’ skriver Kristian von Bengtson, der opfordrer alle til at sende billeder af deres rumkapsel.

Download klippearket i A3-format her.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>