Samsung ville mørklægge farlig produktionsfejl

Med over 700.000 visninger på bare fem dage har Youtube-brugeren ‘Ghostlyrich’ stukket en ordentlig kæp i hjulet på Samsungs PR-maskine, da han valgte at offentliggøre mobilproducentens brev til ham i en video. Det skriver tech-sitet Neowin

Samsung havde reageret på Ghostlyrich’s oprindelige video, hvor en tydeligt brændt og smeltet Galaxy S4 er i centrum som dokumentation for, at telefonen overophedede under opladning. Kort efter denne video gik sin sejrsgang, modtog den forurettede Samsung-kunde et brev, der instruerede ham i at fjerne videoen.

Ifølge ‘Ghostlyrich’ opfordrede selskabet ham oven i det til at underskrive et juridisk dokument, der forbød ham at tale højt om defekten imod at få ombyttet sin telefon. Det blev han altså så vred over, at han lavede endnu en video og offentliggjorde brevet på Pastebin.

Ifølge den forurettede selv handler sagen fra hans side om at gøre opmærksom på en potentiel livsfarlig defekt i Samsungs Galaxy S4-telefoner, og han refererer blandt andet til eksempler, hvor telefonen var skyld i, at hele lejlighedskomplekser brændte ned.

En hurtig Google-søgning bekræfter, at hændelsen ikke har været et enkeltstående tilfælde. Og hvad angår Samsungs damage-control, så har nyheden om forsøget på mørklægning allerede spredt sig på adskillige nyhedssider på nettet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>