Se gratis webinar om multifysik

Multifysik er et stærkt værktøj, der kan være med til at bringe danske virksomheder i front når det gælder udviklingen af innovative og avancerede produkter.

Du kan blive klogere på hvilke muligheder, det rummer i dette webinar, som Ingeniøren har afholdt i samarbejde med softwarehuset Comsol. Webinaret var sponsoreret af Comsol.

I webinaret vises, hvordan man med software er i stand til at koble forskellige fysiske fænomener og dermed får et effektivt redskab til at opbygge modeller. Disse modeller kan både bruges til at forstå, hvad der fysisk sker, når nye prototyper er under udvikling, og til at teste og afprøve de færdige produkter i en virtuel verden.

På Ingeniøren har vi i flere år fulgt udviklingen inden for multifysik. Det har vi gjort, fordi vi kunne se, at de virksomheder, der har succes, ofte er nogle, der er i stand til at håndtere multifysik. Det bliver også bekræftet af forskere og eksperter på blandt andet DTU. For eksempel professor Per Møller fra mekanik, der udvikler brintelektrolyse og derfor har brug for at udvikle modeller hvor elektrokemi, termodynamik og mekanik indgår på en gang.

I webinaret præsenterer direktør Thure Ralfs fra Comsol de muligheder, som multifysik-software tilbyder, og hvordan den virker i praksis.

Undervejs havde online-brugerne mulighed for at stille spørgsmål direkte til Thure Ralfs.

Se det gratis webinar ved at tilmelde dig her

Vil du gerne præsentere dit produkt i form af et webinar på Ingeniøren online, skriv til eventchef Henning Mølsted hm@ing.dk

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>