Target undskylder for 40 millioner stjålne kreditkortdata med rabat

Den amerikanske supermarkedskæde Target, var for nylig udsat for et hackerangreb, der resulterede i, at 40 millioner kunder fik stjålet data om deres kreditkort.

I et forsøg på at imødekomme de mange kunders frustrationer har Targets direktør Gregg Steinhafel nu leveret en officiel undskyldning. Det skriver Ars Technica.

Ud over en undskyldning leverer Steinhafel også en forsikring om, at problemet er identificeret og løst, ligesom han garanterer at ingen kunder har fået stjålet pin-koder, fødselsdatoer eller social security-numre, der er USA’s svar på CPR-numre.

Den undskyldende CEO lover, at Target vil kontakte alle påvirkede kunder og understreger, at man har hørt om meget få eksempler på kreditkortsvindel oven på datatyveriet. Som et plaster på såret kan alle, der handler i Target i dag, få 10 procents rabat.

Ars Technica har tidligere rapporteret, at de stjålne data bliver solgt i massevis på det sorte marked til en pris på mellem 100 og 500 kroner per kreditkort.

Læs også: Hackerangreb: Data fra 40 millioner kreditkort stjålet i amerikansk supermarked

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>