Amerikanske Amazon og Google er verdens største malware-spredere

Internet-giganterne Amazon og Google står sammen med flere andre amerikanske virksomheder for at sprede 44 procent af verdens malware. Det skriver hjemmesiden net-security.org. Dermed spreder USA fem gange så meget malwaren, som andenpladsen, der besiddes af Tyskland.

Dermed inficeres millioner af computere verden over med skadelig malware, der på den ene eller anden måde er ‘made in the USA’, hvor de to internet-kæmper lægger platform til.

Det skyldes især, at cloud-tjenester som blandt andre dem Amazon tilbyder, har gjort det nemt at oprette og hoste hjemmeside meget hurtigt, men også slette dem i samme høje tempo og dermed undgå at blive sporet, skriver netsecurity.org.

Konklusionen på den nye rapport, som net-security.org. henviser til er, at kendt antivirus virker, men at ingen af top-40-produkterne opfangede alle 750 malwaren-typer, som blev sendt ud i forbindelse med et forsøg, som analysefirmaet SERT har udført. Du kan læse den fulde rapport gennem dette link.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>