Blogs på Jobfinder: Mere inspiration til dit arbejdsliv

Det er allerede muligt at debattere og netværke på Jobfinder, men nu får læserne en helt ny mulighed for at inspirere hinanden karrieremæssigt, nemlig via blogs. Vi har bedt en række inspirerende personligheder skrive et månedligt indlæg om et givent emne, der ligger inden for deres kompetenceområde. Vi håber, læserne vil byde ind med kommentarer og erfaringer i debatfeltet under bloggene, som alle på en eller anden måde vil relatere sig til job og karriere – om det er ud fra lederens, den udstationeredes eller den helt almindelige ingeniørs perspektiv.

Den første blogger, vi er stolte over at introducere, er kommunikationsrådgiver Abelone Glahn. Hun skriver om sociale medier og om, hvordan du bedst gebærder dig på nettet, når det gælder din karriere.

I sit første blogindlæg skriver hun om et lidt delikat problem, man som arbejdsløs står over for i sin jobsøgning:

’Skal man i sin overskrift/headline på LinkedIn nævne, at man er uden arbejde, ja, ligefrem bruge ordet ”arbejdsløs”? Skal man bruge synonymer som ‘jobsøgende’ eller ‘ledig’ eller omskrive sin status til ‘åben for nye muligheder’, ‘søger en ny start i det nye år’ (…)? Nej. Nej og atter nej. Jeg ved godt, jeg går imod mange, der rådgiver jobsøgende, og sågar også mod, hvad LinkedIn selv foreslår, men jeg mener absolut nej.’

Begrundelsen – og vejledningen til, hvad du så gør – kan du læse i Abelones blogindlæg her

De følgende uger vil vi introducere flere bloggere. Hvis du selv ønsker at blogge eller synes, vi mangler et bestemt emne som blog, kan du skrive til Caroline Rutter på car@ing.dk.

Se også Mediehuset Ingeniørens andre blogs både på ing.dk og version 2 – måske finder du en blog, du har lyst til at følge.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>